header syld2

SYLBOXinhoud

Omdat we samenwerken met kleine lokale ondernemers en producenten kan het zijn dat we de producten in de box iets moeten aanpassen, de waarde van de inhoud is altijd hetzelfde en we zoeken altijd naar een gelijkwaardig item. Op dit moment is bijvoorbeeld de Iesselcider even niet meer voorradig, we denken een mooi alternatief te hebben gevonden in een extra lekker en super zomers biertje van DAVO! 

We dagen je uit om je te laten verrassen door al het lekkers wat er in Deventer en de directe omgeving te krijgen is, alles met passie gemaakt en voor jou samengesteld. Samen kunnen we elkaar helpen door deze zware tijd heen te komen, De ondernemers zijn onwijs geholpen met deze verkoop en jij (of iemand anders) krijgt een heel fijn pakket waar je blij van wordt!

De waarde van de producten in de Box zijn altijd minimaal 44 euro. We houden 1 euro van elke box apart voor onvoorziene uitgaven, wanneer hier geen aanspraak op gemaakt hoeft te worden, wordt dit verdeeld onder de producenten en ondernemers die meedoen. De 5 euro verzendkosten gaan volledig naar onze top bezorgers, die alle boxen met veel liefde bij iedereen thuis afleveren.

Ook in de box?

Wil je als ondernemer ook in de box? Neem dan contact met ons op…

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Over ons

Maak kennis met ons team en waar we voor staan

Lees meer

Doe mee!

Iedereen kan meedoen, klik hier voor meer info

Lees meer